KALENDAR ODVOZA OTPADA
NAŠE USLUGE
ODLUKE I IZVJEŠĆA
JAVNA NABAVA
Registracija
Pretraži Podgorski komunalac
Promijeni temu
Podgorski komunalac
Podgorski komunalac
Registracija
Promjena teme
Pretraži Podgorski komunalac
OSNOVNE INFORMACIJE
KALENDAR ODVOZA OTPADA
RECIKLAŽNO DVORIŠTE
NAŠE USLUGE
ODLUKE I IZVJEŠĆA
JAVNA NABAVA
KONTAKTI

Pravila privatnosti

1. Ovo su pravila privatnosti portala Podgorski komunalac. Ova pravila uređuju prava i dužnosti između nakladnika i korisnika. Nakladnik je tvrtka Podgorski komunalac d.o.o., Andrije Kačića Miošića 2, Podgora OIB: 41555314063. Korisnik je svaka osoba koja dobrovoljno pristupa stranicama na domeni https://podgorski-komunalac.hr. Nastavkom korištenja ovih stranica smatra se da je korisnik razumio i prihvatio Pravila privatnosti.

2. Podgorski komunalac koristi kolačiće. Kolačići su računalne datoteke koje se pohranjuju u memoriju Vašeg preglednika. Kolačići služe za bolje korisničko iskustvo, sigurnije surfanje i obradu statističkih podataka o posjećenosti ovih stranica. Naši kolačići ne prate Vaše surfanje izvan ovih stranica i nisu ni na koji način štetni za Vaš uređaj.

Kako i zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo kako bi korisnici mogli pretraživati sadržaj ovog portala (zaštita od spama), da bi mogli glasati u anketama te ocjenjivati i komentirati naš sadržaj. Također, koristimo alate trećih strana (Google, Facebook, Youtube) za prikazivanje video sadržaja, lakše dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama i za provedbu statistike o posjećenosti.

3. Kolačiće možete u bilo kojem trenutku obrisati (u Vašim postavkama preglednika, pod Privatnost), ali onda nećete moći koristiti naš portal dok ih ponovno ne prihvatite.

Pravila privatnosti za članove

4. Podgorski komunalac ima korisnički dio za registrirane članove. To su korisnici koji dobrovoljno ustupaju neke osobne podatke (ime i e-mail adresu) da bi mogli imati određene pogodnosti i pretplatiti se na mailing listu.

4. Osobni podaci naših članova su tajni, čuvaju se kriptirani u bazi i sigurni od hakera. Podgorski komunalac ih neće koristiti za bilo koju drugu svrhu osim povremenog slanja obavijesti o novostima na portalu.

5. Registrirani član može u bilo kojem trenutku obrisati sve svoje osobne podatke iz naše baze, na stranici "Moj profil".

6. Ako imate bilo kakva pitanja vezana za kolačiće ili obradu osobnih podataka na portalu Podgorski komunalac, pošaljite nam mail na adresu: podgorski.komunalac@podgora.hr i naš službenik za obradu osobnih podataka će Vam odgovoriti u razumnom roku.

7. Nakladnik može povremeno mijenjati ova pravila privatnosti. O svim bitnijim promjenama obavijestit će korisnike putem portala. Svejedno, korisnik je dužan povremeno pratiti ova pravila kako bi u svakom trenutku bio informiran o svojim pravima.

Zadnja promjena: 14. kolovoza 2023.

Podgorski komunalac d.o.o.
Andrije Kačića Miošića 2, Podgora
OIB: 41555314063
podgorski.komunalac@podgora.hr

Kalendar odvoza otpada